Kerstspecial 2018 | Wenn es Weihnachten wird im Zillertal | 15 december 2018

Kerstspecial 2018 * Wenn es Weihnachten wird im Zillertal *met TV Sterren Rita und Andreas in de St. Plechelmuskerk in De Lutte

Voor de liefhebbers van de traditionele Tiroler volksmuziek klinken de namen van Rita und Andreas letterlijk als muziek in de oren. De twee artiesten hebben als duo in 2018 zelfs Goud mogen ontvangen. Vanaf eind november toeren Rita und Andreas  door Oostenrijk – Duitsland – en éénmalig in Nederland. En wel op zaterdag 15 december komen de Oostenrijkers voor hun concert naar De Lutte, waar zij een kerstconcert van 2 uur zullen verzorgen in de St. Plechelmus-kerk. Ze onderbreken speciaal hier voor hun Kersttour 2018.

De kerstshow * Wenn es Weihnachten wird im Zillertal * die door Rita und Andreas speciaal voor de advents- en kersttijd in elkaar is gezet, compleet met een speciaal kerstrepertoire, Kerstliederen en kerstverhalen.

Rita und Andreas zijn twee echte TV-sterren uit Schwatz in het Zillertal, artiesten van het hoogste niveau, die er alle vertrouwen in hebben dat ook dit concert weer zal leiden tot een uitverkochte Kerk. In de loop der jaren volgen muziekliefhebbers uit heel Nederland de website van Hans Spit Volksmuziek & Events om op de hoogte te blijven van zijn concerten. Hans doet de organisatie helemaal zelf, waarbij alles draait om het neerzetten van een professionele show waarin de Kerst centraal staat. De vrijwilligers van de St. Plechelmuskerk zorgen voor een catering vooraf in de pauze en na afloop.

De voorverkoop van de entreekaarten start op 15 september. Deze kerstspecial in De Lutte wordt het 12e grote concert in een reeks kerstconcerten. Eerder traden onder meer 4 keer het Alpentrio Tirol,  2 keer Vincent Fernando, 3 keer Dana Winner en 2 keer Sigrid und Marina op met een kerstspecial.

Speciaal zal er voor het kerstconcert op 15 december een verhoging van het podium worden geplaatst in de kerk, zodat iedere bezoeker optimaal kan genieten, de kerk zal in kerstsfeer worden aangekleed.

Kerk open vanaf 19.30 uur – Aanvang 20.00 uur – Einde 22.30 uur

Er is een pauze gepand van 21.00 uur – 21.30 uur.

Entreetickets á 20.00 met vrije zitplaatskeuze in de kerk.

Gekochte entreetickets worden niet retour genomen.

www.volksmuziek-events.nl - Primera Marcel Losser - Café de Vereniging in De Lutte

rita-und-andreas-foto

 

logo_kleinweetwaarjekoopt

Gronausestraat 39
7581 CC Losser
Tel: 053 53 8 11 80
BTWNr: NL065455046B01
KvKnr: 53555015

e-mail: info@volksmuziek-events.nl

Bestel hier uw entreetickets

  • Dit is het adres waarnaar wij de kaarten verzenden
  • Prijs: € 20,00 Aantal:
  • € 2,00
  • € 0,00
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.