Over ons

601345_thumb_large_2426888aWij zijn Hans Spit Volksmuziek & Events uit Losser in het schone Twente.  Onze insteek is sinds 2002 Volksmuziek en volksmuziekreizen alwaar wij van onze hobby een beroep hebben gemaakt. Wij hebben volksmuziekavonden en volksmuziekreizen met grote namen georganiseerd.

Na de nodige ervaring opgedaan te hebben in Nederland - Oostenrijk – Tirol zijn wij op 7 mei 2011 gestart met de eerste grote “Starparade der Volksmuziek” in de Rijnhal in Arnhem.  Grote namen als Marc Pircher – het Alpentrio Tirol – Monika Martin en Stargast Hansi Hinterseer hadden wij voor deze avond gecontracteerd.

Na dit succes werd er op 7 oktober 2012 wederom een Starparade der Volksmusik door ons georganiseerd wederom met Stargast Hansi Hinterseer. Ook onze volkmuziekreizen naar Tirol waren een doorslaand succes. In de Glendhofhalle in Imst – Imst hebben we “ Servus mit Musik “ 4 keer georganiseerd met volksmuzieknamen als Die Kastelruther Spatzen – Andy Borg – Die Amigos – Ursprung Buam – Sigrid und Marina enz.

Zo leest u, wij zijn een en al volksmuziek, en we hopen dat u met ons in de toekomst zult genieten van échte Oostenrijkse volksmuziekavonden. Niet allen Oostenrijkse muziek is onze insteek. We hebben ook de afgelopen 3 jaar telkens de grote Belgische Diva Dana Winner gecontracteerd voor haar geweldige kerstconcerten. 9 juli 2016 brachten wij de grote Special Arena Show met Dana Winner  en haar DW XXL Band op de bühne in Losser.

Voor 15 juli 2017 hebben wij het succesvolste Schlager-duo die Amigos gecontracteerd, wij doen voor u onze uiterste best. Onze volksmuziek- en muziekevenementen, daarvan zijn wij verzekerd, zijn voor u geslaagde evenementen.  We hopen dan ook u op één van onze komende muziekevenementen te mogen begroeten.

Met volksmuziek groeten,

Hans Spit Volksmuziek & Events
Hans Spit